روانشناسي

 
 
عوارض خوردن الكل طبي | چرا نبايد الكل سفيد را خورد؟
|

عوارض خوردن الكل طبي، چرا نبايد الكل سفيد را خورد؟

عوارض خوردن الكل طبي چه مي تواند باشد؟ امروزه بيماري هاي واگيردار زياد شده است و بسياري از مردان از الكل طبي استفاده مي كنند در صورتي كه اين الكل تنها براي ضدعفوني كردن مورد استفاده قرار مي گيرد و اگر به صورت خوراكي استفاده شود عوارض جبران ناپذيري به همراه خواهد داشت.

از جمله آسيب هايي كه الكل طبي وارد مي كند مي توان به آسيب هاي شبكيه، كوري و مرگ اشاره نمود و در صورتي كه آگاهي خود را نسبت به آسيب ها افزايش دهيد تصميم بهتري در مورد مصرف و عدم مصرف آن خواهيد گرفت.

در ادامه اين مقاله به توضيحات بيشتري در مورد اين موضوع مي پردازيم و براي اين اطلاعات خود را افزايش دهيد تا انتهاي مطلب را مورد مطالعه قرار دهيد.

الكل طبي چيست؟
الكل طبي چيست
بسياري از مردم در مورد تفاوت هاي الكل ها اطلاعي ندارند و انواع مختلف آن را به جاي يكديگر استفاده مي كنند در حالي كه الكل هاي مختلفي وجود دارد و هر كدام از آن ها ساختار شيميايي متفاوتي دارند كه به طور كلي الكل ها شامل اتانول، متانول و اتيلن گيلول مي باشند.

الكل هاي طبي معمولا شامل ۶۰ درصد اتانول به همراه مواد شيميايي ديگري هستند كه باعث شده اين الكل غيرخوراكي شود و در صورتي كه افراد آن را استفاده كنند به عوارض شديدي دچار خواهند شد، در ادامه اين مقاله به عوارض خوردن الكل طبي اشاره مي كنيم.

الكل هاي ديگر مانند متانول و اتيلن گليكول به عنوان الكل صنعتي شناخته مي شوند و اين مواد بسيار سمي هستند و مصرف خوراكي آن باعث مسموميت بسيار شديدي در افراد مي شود و افراد ممكن است با استنشاق اتيلن گليكول با علائم مسموميت حاد رو به رو شوند و سلامتي آن ها به خطر بيفتد.

عوارض خوردن الكل طبي
اتانول يا همان الكل سفيد ماده اي است كه توسط برخي از افراد مورد استفاده قرار گرفته و آن را به صورت خوراكي مصرف كرده اند.

اما توليدكنندگان الكل هاي طبي براي جلوگيري از مصرف خوراكي آن ماده اي شيميايي به نام دتانيوم بنزوات را به آن اضافه مي كنند كه اتانول به ماده اي غيرخوراكي تبديل شود و براي مصارف ضد عفوني از آن استفاده كنند.

برخي از افراد ممكن است الكل صنعتي را كه خوردن آن بسيار خطرناك است به الكل طبي اضافه كرده و آن را مصرف كنند. اين مسئله باعث مي شود بسياري از افراد كه آگاهي كافي ندارند آن را به صورت خوراكي مصرف كنند و دچار عوارض بسيار جدي شوند كه از جمله عوارض خوردن الكل طبي مي توان به موارد زير اشاره نمود:

اعتياد به قمار و اضطراب
اعتياد به قمار و اضطراب| تمرينات خودياري براي از بين بردن اضطراب ميل به قمار
اختلالات بينايي
عوارض الكل طبي
يكي از عوارض رايجي كه در هنگام مصرف الكل هاي طبي ديده مي شود به وجود آمدن مشكلات بينايي مي باشد كه باعث آسيب ديدن شديد شبكيه و كوري مي شود اين مشكل به خاطر وجود مقداري متانول در محلول طبي به وجود مي آيد و متاسفانه عوارض آن برگشت ناپذير است و فرد تا آخر عمر درگير آن خواهد بود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-عوارض خوردن الكل طبي | چرا نبايد الكل سفيد را خورد؟



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/1/23 
زمان : ۱۶
تاثير مواد مخدر بر مغز بهبود يا ضعف؟
|

تاثير مواد مخدر بر مغز | عوارض اعتياد به مواد مخدر بر مغز

آيا در مورد تاثيري كه مواد مخدر بر روي مغز مي گذارد اطلاعاتي داريد؟ مغز اصلي ترين اندام بدن مي باشد و اين عضو بدن باعث مي شود تا عملكردهاي مختلف بدن با هم هماهنگ شود و سامان يابد و هر كدام از قسمت هاي بدن مخصوص يك فعاليت و عمل خاصي مي باشند.

مصرف مواد مخدر به مرور بر روي عملكرد هاي مختلف مغز اثر مي گذارد و به شكل هاي مختلفي آن را مختل مي كند اين تاثيرات مغزي تا جايي پيش مي رود كه فرد اراده خود را از دست مي دهد و به حد زيادي به ماده مخدر وابسته مي شود و مصرف آن را ادامه مي دهد و اين وابستگي باعث مي شود در صورتي كه مواد مخدر استفاده نكند عملكرد مغزي او به طور كامل مختل شود. شما مي توانيد آگاهي لازم در مورد مواد مخدر داشته باشيد و اطلاعات خود را در اين زمينه افزايش دهيد در اين صورت گامي موثر در جهت ترك برداشته ايد.

تاثير مواد مخدر بر مغز
مواد مخدر در سيستم هاي ارتباطي درگيري ايجاد مي كند و در مسير انتقال، دريافت و پردازش طبيعي نورون ها دخالت مي كند و به اين ترتيب بر روي مغز تاثير مي گذارد، نورون ها سلول هاي عصبي مغز هستند و وظيفه آن انتقال دادن اطلاعات است، انتقال اطلاعات در نورون ها به وسيله مواد شيمياي به نام انتقال دهنده عصبي يا نوروترنسميترها رخ مي دهند و هر كدام از نورون هاز انتقال دهنده هاي عصبي خاصي استفاده مي كنند و انتقال اطلاعات را انجام مي دهند.

پس از مصرف چه اتفاقي در مغز فرد ميفتد؟
مواد مخدر بعد از اين كه مصرف مي شوند وارد سيستم هاي عصبي مغز مي شوند و شبيه انتقال دهنده هاي عصبي هستند و مواد مخدر به خاطر شباهت جايگزين انتقال دهنده هاي عصبي مي شوند اين مواد جايگزين شده در دريافت و پردازش اطلاعات اختلالاتي را به وجود مي آورد.

نورون ها به علت شباهت ساختار مواد مخدر با انتقال دهنده هاي عصبي آن ها را به عنوان انتقال دهنده شناسايي مي كنند و اجازه مي دهند تا اين مواد وارد سلول هاي عصبي شده و آن ها را مورد تحريك قرار دهند.

ورود مواد مخدر باعث مي شود تا مغز به صورت طبيعي توليد انتقال دهنده هاي عصبي را كاهش دهد و براي انتقال پيام ها مغز به مواد مخدر نياز داشته باشد، برخي از مواد مخدر محرك مانند آمفتامين و كوكائين باعث مي شود تا نورون هاي مغزي به مقدار زيادي انتقال دهنده توليد كنند و ميزان آن را از حالت طبيعي خارج كنند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تاثير مواد مخدر بر مغز بهبود يا ضعف؟



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1400/4/7 
زمان : ۱۸
مصرف الكل در دوران شيردهي
|

مصرف الكل در دوران شيردهي، تاثير الكل بر شير مادر

آيا مصرف الكل در دوران شيردهي خطرناك مي باشد؟ آيا مصرف الكل در اين دوران مي تواند پيامد هاي خاصي براي نوزاد داشته باشد؟ اكثرا پزشكان و متخصصان سلامت در مورد مصرف الكل در دوران شيردهي هشدار مي دهند زيرا الكل از طريق شير مادر جذب مي شود و به نوزاد انتقال داده مي شود و مي تواند در روند رشد نوزاد اختلالات بسياري بگذارد، كه اين اختلالات شامل اختلالات شناختي، رفتاري و گوارشي مي باشند.

در اين مقاله در مورد مصرف الكلي در دوران شيردهي و عوارض آن مطالبي بيان شده است و هم چنين مي تواند از مشاوره كودك كمك بگيريد او راهكار هاي مورد نياز و اقدامات پيشگيرانه براي سلامت كودك در اختيار شما قرار مي دهد تا بتوانيد سلامت كودك خود را تضمين نماييد.

تاثيرات مصرف الكل در دوران شيردهي
الكل جز موادي مي باشد كه سوء مصرف آن تاثيرات مخربي بر روي فرد مي گذارد و در صورتي كه فرد در دوران شيردهي از الكل استفاده كند نوزاد نيز درگير تاثيرات مخرب الكل قرار مي گيرد، در ادامه اين مقاله به توضيحات بيشتري در اين باره مي پردازيم.

مصرف الكل در دوران شيردهي، تاثير الكل بر شير مادر
شير مادر مانند خون الكل مصرف شده را به خود جذب مي كند و همان زماني كه نياز است تا الكل از خون خارج شود براي خارج شدن الكل از شير مادر لازم مي باشد، اگر قبل از زمان خارج شدن الكل، كودك از شير مادر تغذيه كند در اين صورت الكل بر روي نوزاد تاثيرات مخربي مي گذارد.

الكل اگر وارد شير مادر شود طعم ناخوشايندي به شير مي بخشد و باعث مي شود تا اختلالاتي در جسم و ذهن كودك به وجود آيد، زمان مصرف الكل شير مادر رقيق مي شود و ماهيچه هايي كه مربوط به خارج شدن شير مي باشند ضعيف شده و ميزان شير توليد شده كاهش مي يابد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مصرف الكل در دوران شيردهي



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1400/3/24 
زمان : ۰۳
[ ]